måndag 18 maj 2009

ZANU (P.F.) tar 2008 års valmanifest ett steg längre genom ekonomicentrerade projekt - Kamrat Nyabadza

Idag Rapporterade ZBC NEWSNET från Manicaland provinsen i Zimbabwe och intervjuade Kamrat  Nyabadza, folkets  ZANU-(P.F) Partiets och provinsledningens företrädare. 

  Kamrat Bezel Nyabadza beskrev hur partiet kommer gå ut bland folket för att indentifiera folkens behov i regionen och därefter dra igång projekt för att ekonomiskt stärka folket, genom bemyndigandeprogram och kompensutvecklig i ett led att omvandla folkets levnadsstandar och göra dem mer aktiva i landets ekonomiska omvandling.

Kamrat  Bezel Nyabadza förklarade att väljarna har fått uppgiften att indenfiera 12 passande projekt i provinsen alla distrikt som kan genomföras och tillade: "Vad som också är än mer viktigt vid denna tidpunkt är att bemyndiga väljarna att bidra till nationens välfärd i stort"

Distrikten i Manicalandprovinsen omfattar Chimanimani, Mutare, Buhera, Nyanga, Chipinge, Makoni  och Mutasa. Kamrat Nyabadza betonade att dessa ekonomicentrerade projekt för att stärka folkets delaktighet i samhället. var ett led i att föra 2008 års valmanifest, folkets valmanifest till ett steg längre.

Inga kommentarer: