måndag 4 maj 2009

Zimbabwe gör sig redo för att ta emot besökare när VM ÄGER RUM I Sydafrika

Betydelsefull är turistsektorns roll i förberedelserna för Fotbolls VM 2010 i Sydafrika. Det sätter inte bara Republiken Sydafrika på kartan utan riktar världens uppmärksamhet till hela kontinenten. 

Även Republiken Zimbabwe har en särskild roll att spela i förberedelserna till VM och Hotel förbereder sig nu för att ta emot över 40 000 besökar i landet. Detta är en stor händelse. Zimbabwes folk är kända för sin gästvänlighet och Kamratlighet och det är en uppfattning som står sig bland folk som verkligen har besökt landet. Förhoppningarna är att detta arbete skall kunna fortgå utan att demoniseringen i media från västländer som inte trivs med Zimbabwes jämställdshetsrevolution, Pan Afrikanska ideal och folkets beslutsamhet att kämpa för att vara herrar över sitt eget öde.  

Zimbabwe beskrivs ofta som Afrikas paradis, eller Afrikas Juvel. Vi här på Röster för Zimbabwe hoppas att alla förberedelser inför folkfesten 2010 går vägen och att demoniseringen av detta gästvänliga och fredsälskande folk upphör snarast.

Inga kommentarer: