tisdag 21 april 2009

Västs dubbelmoral undestryks av talesman för Islamiska Republiken Irans utrikesministerie



"Västländer råder alltid utvecklingsländer att ha tålamod då de står inför kritik, genom i sitt agerande gjorde dem själva precis det motsatta"

Hassan Qashqavi talesman för Islamiska Republiken Irans utrikesministerie kommenterar förolämpningarna Västerländska ledarnas förolämpningar riktade mot Dr. Ahmadinejad i samband med Presidentens öppningsanförande vid konferensen mot rasism i Geneve.

Herr Qashqavi beskrev med rätta agerandet som odiplomatiskt och lyfte fram att ledare i västländer kunde gå på mötet och framföra sina åsikter precis som den Iranske presidenten gjorde och låta världopinionen bedömma det rättvist.



Detta rapporterar Islamic Republik News Agency

Vi här på Röster för Zimbabwe regerar stark på hur västimperialisterna använder sin media dominans likväl som sin ekonomiska och politiska dominans för att förneka folk i utvecklingsländers möjlighet att få gehör för sina åsikter. 

På en så här viktig konferens bör det ju vara av största betydelse att låta så många som möjligt komma till tals. Det är denna typ av orättfärdiga överhetsattityd som konferensen har till syfte att bekämpa.

Inga kommentarer: